به همین مناسبت از آنجلیکا روسی، ترزاماریا شوزمن، سرآشپزان ایتالیایی و
سحر سلیمیان؛ مترجم و ویراستار کتاب «اشتهای ایتالیایی»دعوت کردیم در نشستی
صمیمانه در ایبنا درباره ایده اولیه خود برای کتاب «اشتهای ایتالیایی» و روند تالیف این کتاب صحبت کنند.
آنجلیکا روسی که خودش را بیشتر یک شکمو میداند معتقد است در ابتدا ایده
واحدی برای تدوین این کتاب آشپزی نداشتند و این ایده بود که آنها را پیدا
کرده است نداشتند میگوید: این ایده بود که ما را پیدا کرد و ما ایده ای از
قبل برای نگارش کتاب آشپزی نداشتیم. من یک فرد ایتالیایی هستم که در تهران
زندگی میکنم و مدتهاست برای خانوادهام با مواد اولیه ایرانی غذاهای
ایتالیایی میپزم. پس از گذر مدت زمانی از اقامتم برخی از دوستان ایرانی و
ایتالیایی من این سوال را مطرح میکردند که چگونه در ایران غذاهای
ایتالیایی تهیه میکنید؟ یا مواد اولیه خود را چگونه تهیه میکنید؟ در واقع
این پرسشها باعث شد با ترزا که سرآشپزی ماهر است تصمیم بگیریم کتابی
تدوین کنیم که با دیگر کتابهای آشپزی فرق داشته باشد.
درباره این سایت